Modele lumanari botez cu flori naturale

Lumanarile de Botez sunt aranjamente tematice cu care nasii micutului sau micutei ilumineaza intrarea in crestinatate. La Botez trebuie ca nasii sa cumpere lumanarea de Botez si sa o aduca la Ceremonia religioasa. Se cumpara o singura lumanare, nu ca la nunti 2 lumanari. Dans mod traditionnel lumanari Botez fetite sau lumanari Botez baieti se decoreaza cu Flori Naturale colorate, de preferinta parfumate, Simbol al Sperantei, sanatatii, abundentei, veseliei, inceputului Pozitiv in viata, a zambetului si fericirii in Familiei. Realizam lumanari de Botez la comanda DIN anul 2003, suntem o florarie cu experienta si vechime, Care Pune accent PE calitate. Realizam modele de lumanari Botez si dupa Fotografia clientului, Poti sollicita o oferta de pret PE email contact@floridelux.ro sau la telefon 0372.740.106. Poti comanda en ligne cele mai Frumoase lumanari de Botez sau Poti fusionner dans oricare dintre florariile noastre pentru a cumpara DIN catalogue lumanari Botez Brasov-Str. Zizinului Nr. 3; Lumanari Botez Cluj-BD. 21 Decembrie 1989 Nr. 19; Lumanari Botez Bucuresti-Calea Mosilor 209 sau BD.

Iuliu Maniu Nr. 7. Lumanarile de Botez pot fi ridicate DIN floraria Noastra inclusiv sambata sau duminica. Florile sunt alese si in functie de preferinte, Dar consilierii narine va pot oferi variante perfecte, tinand cont de sexul Copilului, de culorile preferate ALE nasilor si PARINTILOR, etc. Va Punem la dispozitie intreaga Noastra expertiza pentru a va ajuta in achizitionarea celei mai Frumoase lumanari de Botez pentru finutul/finuta dumneavoastra. Lumanarile de Botez pot fi décorer cu aranjamente florale moderne sau clasice, in culori vibrante sau Mix de Flori in culori pastel, Cu Flori rustice sau Flori délicat. En général, lumanarile de Botez cu aranjament floral Sferic sau rotund/semisferic sunt prévenant moderne, iar lumanarile de Botez cu aranjament floral PE o parte, EVENTUELS curgatoare sunt prévenant clasice. Aranjamentele lumanarilor de Botez pot fi accesorizate cu diverse evemente de décor precum fluturasi, gargarite sau fundite.

Lumanari Botez cilindrice-scurte, Cu inaltia de 40 cm si deosebit de elegante sunt acum disponibile in catalogul nostru. Lumanarile de Botez standard au o lungime de 70 de cm. acestea pot fi simple sau cu un modèle spiralat. Lumanari de Botez intr-o Larga varietate de Culori si MODELE, Cu forme indraznete si jucause. Botezul Crestin este un moment remarcabil in viata PARINTILOR, un nasului/nasilor si a Nou-nascutului. Traditia sollicita existenta luminii la fiecare astfel de eveniment, in forma lumanarii de Botez, achizitionata, de obicei, de Nasi. Exista nenumarate dimensiuni si feluri de a Decora lumanari de Botez. Cele mai potrivite pentru a infrumuseta atmosfera sunt acele lumanari de Botez décorer cu Flori Naturale, boboci delicati ca si micutul Abia venit PE lume.